Formule 1 race in Abu Dhabi

Formule 1 race in Abu DhabiHet spannende seizoen in de Formule 1 zit er bijna op. De laatste Grand Prix van het seizoen zal plaatsvinden in Abu Dhabi op het Yas Marina circuit in het weekend van 25 tot en met 27 november. De strijd om het kampioenschap ligt na 20 races nog open en zowel Lewis Hamilton als Nico Rosberg kunnen de titel in 2016 grijpen. Een mooi moment dus om te wedden op Formule 1 en met diverse mogelijke weddenschappen en leuke bedragen te winnen! Meer over online wedden op Formule 1 en de diverse mogelijkheden die hiervoor zijn bij deze bookmaker kun je in dit stuk lezen. Ook kijken we even kort terug op de hoogtepunten van dit seizoen en wat dit voor deze laatste race in Abu Dhabi zou kunnen betekenen.

De race in Abu Dhabi

Formule 1 race in Abu DhabiNatuurlijk begint het weekend, zoals alle Formule 1 evenementen, met diverse trainingen. Hier kunnen de coureurs de baan beter leren kennen en de verschillende afstellingen en instellingen van hun auto’s testen. Na de vrije trainingen volgt op zaterdagmiddag de kwalificatie waarbij de startposities bekend zullen worden. De race zelf is op zondagmiddag vanaf een uur of vijf te volgen via diverse kanalen of bijvoorbeeld via de live stream als je wilt gaan wedden op Formule 1. De vorige winnaar op het circuit in Abu Dhabi is Nico Rosberg en net als vorig jaar is hij ook dit jaar in goede vorm en zijn de auto’s van zijn team Mercedes oppermachtig in de koningsklasse van de autosport. Of hij ook dit jaar in Abu Dhabi de titel grijpt, en daarmee automatisch ook het kampioenschap van 2016 wint is natuurlijk nog maar de vraag. Uiteraard zijn er nog andere kapers op de kust.

 

De belangrijkste deelnemers

Als je wilt gaan wedden op Formule 1 dan is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de vorm van de coureurs en het vermogen van hun auto’s. Dit jaar zijn beide Mercedes rijders oppermachtig en dus Formule 1 race in Abu Dhabizijn weddenschappen op deze twee coureurs een relatief veilige keuze, maar daardoor liggen de quoteringen ook wat minder hoog. Andere kanshebbers op de winst in Abu Dhabi zijn bijvoorbeeld de twee rijders van Red Bull Tag Heuer. Niet alleen Max Verstappen wist namelijk namens dit team al een Grand Prix binnen te halen, ook zijn teamgenoot Ricciardo laat zien bij de top van de wereld te horen. Online wedden op deze twee coureurs brengt weliswaar iets meer risico met zich mee, maar gezien hun sterke bolides en uitstekende races dit jaar is het zeker een gokje waard.

Naast deze vier topcoureurs weten ook de beide Ferrari rijders dit seizoen af en toe het podium te halen. Zowel de Fin Räikkonen als zijn Duitse teamgenoot Vettel doen het goed in de wereldbekerstand en maken zeker kans om meer punten te pakken op het circuit in de warme Golfstaat. Gelukkig kun je gemakkelijk online wedden en zijn er dusdanig veel mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten dat je ook op bijvoorbeeld deze rijders iets in kunt zetten. Het is namelijk niet alleen mogelijk om de winnaar van een race te kiezen, want er zijn vele andere opties waarmee je geld kunt winnen. Wedden op Formule 1 is op deze manier altijd spannend, zeker omdat je er ook voor kunt kiezen om live te gaan wedden. Hierover kun je verder in dit artikel meer lezen.

Spektakel dit seizoen

Formule 1 race in Abu DhabiWaar vorig jaar Mercedes en Ferrari aan de leiding gingen in het ploegenklassement is het dit jaar het team van Verstappen, Red Bull Tag Heuer, dat achter Mercedes een tweede plaats in beslag neemt. De bolides van dit team zijn een stuk sneller geworden ten opzichte van vorig jaar en gezien de ontwikkeling in prestaties van beide coureurs is het plafond nog zeker niet bereikt. Zeker nu de concurrentie om de wereldtitel tussen Hamilton en Rosberg tot een grootse finale zal komen is het mogelijk dat deze Mercedes rijders risico’s gaan nemen. Rosberg moet namelijk derde worden als Hamilton wint of natuurlijk zelf boven zijn teamgenoot eindigen om de wereldtitel te behalen. Als er ooit een moment was om weddenschappen af te sluiten op de Red Bull rijders dan is het dus nu wel, want meer risico bij de Mercedes rijders zorgt voor grotere kansen voor Ricciardo en Verstappen. Online wedden op Formule 1 kan je, als je dit soort zaken in je overwegingen laat meetellen, zeker leuke bedragen opleveren. Zorg dus dat je nog even goed kijkt naar de prestaties van de diverse coureurs de afgelopen wedstrijden om een goed overwogen besluit te kunnen nemen hoe je gaat wedden op Formule 1.

 

Wat voor weddenschappen kun je afsluiten ?

Online wedden op diverse sporten kan veilig en betrouwbaar bij de bookmaker. Hier is alles 100% legaal en kun je bovendien vaak de beste quoteringen vinden zodat jij maximale winsten kuntodds3 behalen. Het wedden op Formule 1 kun je daarnaast vooraf doen, dus voor de start van een wedstrijd, maar ook live wedden op Formule 1 is hier zeker mogelijk. Het voordeel van live en online wedden is dat je een stream kunt volgen op de site van de bookmaker zodat je alles van begin tot einde kunt volgen en daarnaast steeds nieuwe weddenschappen kunt afsluiten.

Al naar gelang de ontwikkelingen in de race zal je zien dat het online wedden je nieuwe mogelijkheden om in te zetten geeft en steeds veranderende quoteringen aangeeft. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en kun je bijvoorbeeld ook inzetten op de volgende uitvaller of op het volgende moment dat de safety car in de baan komt.

Zoals je kunt lezen geeft het online wedden op Formule 1 jouw als speler veel mogelijkheden om leuke bedragen binnen te halen en maakt het de race natuurlijk een stuk spannender. De kennis van de sport kun je optimaal gebruiken om de beste overwegingen te maken en als je voor een aanbieder  kiest weet je zeker dat je goede odds krijgt. Weddenschappen afsluiten is hier bovendien erg gemakkelijk en kan al meteen zodra je een gratis account hebt aangemaakt. Handig is ook de mogelijkheid om via je mobiel online te wedden, hierdoor kun je dus waar je ook bent een gokje wagen en wedden op Formule 1. Maak het extra spannend voor jezelf door weddenschappen af te sluiten en kies voor de aanbieder, met de beste mogelijkheden en quoteringen om je winst zo hoog mogelijk te maken!

November 15, 2016 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply