De Ronde bij Stan James

De Ronde. Een mythische race. Voor iedere Vlaming heeft de Ronde van Vlaanderen iets magisch. De strijd om de eer, het beklimmen van de Muur van Geraardsbergen en de Kapelmuur, het rondrijden door het prachtige Vlaamse land en de klassiekerstatus van de wedstrijd; de Ronde is het evenement van het jaar op wielrengebied in Vlaanderen. Ook een wegwedstrijd die vaak door Belgen en met name Vlamingen is gewonnen. Onder meer Tom Boonen, Stijn DeVolder en Peter van Petegem waren al eens succesvol in deze prachtige wedstrijd. Dit jaar draait het erom om Fabian Cancellara af te stoppen. En daar kun je nu op wedden bij Stan James!
Vorig jaar won de Zwitser met groot machtsvertoon de strijd om zowel de Ronde als Parijs – Roubaix. Ook dit jaar mag hij, ondanks een wat haperende start, weer tot de favorieten gerekend worden. De vraag is of hij het waar kan maken. Bij Stan James denken ze van wel, want de wielrenner van de nieuw opgerichte ploeg heeft een quotering van 3.50. Een andere kanshebber op de eindzege is de oud-winnaar Tom Boonen. Ook hij strijd dit jaar weer mee om de eindzege in de Ronde en heeft daarvoor van de bookmakers een quotering van 4.00 gekregen.

Daarmee zijn de twee coureurs die vorig jaar lang aan het strijden waren om de eindzege ook dit jaar weer de grootste kanshebbers. Natuurlijk zijn er ook een paar outsiders, waarvan Stan James verwacht dat ze relatief hoge ogen kunnen gooien. Phillipe Gilbert (6.00), vorig jaar winnaar van de Amstel Gold Race is één van de outsiders, terwijl ook Matti Breschel met een quotering van 11.00 tot de mogelijke kanshebbers gerekend kan worden. Heinrich Haussler, de Duitse Australiër heeft een quotering van 12.00 meegekregen. Daardoor zijn er favorieten uit 4 verschillende landen.

En hoe doen de renners uit ons eigen land het? Wie is de eerste op de lijst van Stan James? Dat blijkt Martijn Maaskant te zijn met een quotering van 34.00. Ook Lars Boom heeft een kans, met een quotering van 41.00. Het is even afwachten wat er gebeurt, maar dat er veel te winnen is, dat moge duidelijk zijn!

March 27, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.