Sportweekend 12

Waarin de fietsen hard gaan op weg en baan, auto’s nog harder gaan in Australië, de roeiers wat langzamer in de Boat Race, en de paarden doen wat hun baasjes willen (althans dat hopen die baasjes).

Apeldoorn is het centrum van de wereld voor de baanwielrenners, die hier verzameld zijn voor het WK. Het is al een paar dagen gaande, maar Nederland heeft nog niet kunnen profiteren van het thuisvoordeel en is tot nog toe niet op de podia vertegenwoordigd geweest. Er zijn nog kansen genoeg in de resterende dagen.

Op de weg zijn allerlei wedstrijden op de kalender gezet, zoals de Ronde van Catalonië, waar Contador positief opvalt door goed te fietsen en negatief door de onverminderde aandacht van de UCI voor zijn vermeend dopinggebruik. Onze landgenoot Bouke Mollema (foto) staat tiende op 1.12 van leider Contador. De eendaagse klassiekers vinden we dit weekend vooral in het Nederlandstalig deel van België, waar de weddenschappen nog steeds op grote vellen worden genoteerd, een praktijk die in België niet meer mag, omdat het te ondoorzichtig is. Wie het wel eens van dichtbij heeft meegemaakt zal het beamen: het is ondoorzichtig, maar oh, wat hoort dat er gewoon bij. Serieus wedden doe je maar bij Stan James.  Zondag hebben we nog een klassieker op het menu, Gent-Wevelgem, en dat allemaal als opmaat voor de koningin onder de Vlaamse klassiekers, de Ronde van Vlaanderen, die volgende week zondag op het programma staat.

De Boat Race. Elk jaar strijden de roeiteams van de universiteiten van Oxford en Cambridge tegen elkaar en voor de Britten zelf is het een absolute kraker, maar er zijn weinig landen waar er niets van in het nieuws komt. Het is alweer de 157ste race en de teams houden elkaar aardig in evenwicht. Tachtig keer legde Cambridge het parcours op de Thames het snelste af. Voor wie het wil zien: om 16.45 is het live op BBC1.

Indoor Brabant staat altijd borg voor hippische topsport. Afgelopen donderdag begonnen moet het dit weekend worden afgerond, maar wie er ook wint, voor de lefhebbers is dit altijd een geweldig evenement. De hele wereldtop is aanwezig in de Brabanthallen, waar de dressuur en het springen de favoriete nummers zijn. Ga eens kijken, er zijn meestal nog wel kaarten te koop.

Voetbalweekend

De clubs hebben allemaal de poorten gesloten, want het is interlandweek. Gisteravond werd een eerste serie afgewerkt, vanavond staat er weer een reeks op het programma en dinsdag zullen we nog weer een heel programma te zien krijgen. Nederland speelde gisteren (4-0 winst bij Hongarije) en krijgt diezelfde Hongaren dinsdag op bezoek. Ik denk niet dat er veel wordt ingezet op winst voor Hongarije. Nu is alles mogelijk in het voetbal, maar wat de Hongaren in eigen huis op de mat legden, was niet erg best. Het is duidelijk dat de enige overgebleven concurrent in onze Groep E de Zweden zijn.  

Groep E

Hongarije-Nederland 0-4

Programma dinsdag 5 april

Nederland-Hongarije
Zweden-Moldavië

Het programma voor vandaag is:

Armenië-Rusland
Wales-Engeland
Bulgarije-Zwitserland
Georgië-Kroatië
Cyprus-IJsland
Israël-Letland
Bosnië-Herz.-Roemenië 
Duitsland-Kazachstan
Andorra-Slowakije
Albanië-Wit-Rusland 
Noorwegen-Denemarken
Malta-Griekenland    
Ierland-Macedonië 

Sportweddenschappen zijn leuk voor wie een beetje extra spanning aan de sportbeleving wil geven. Er zijn uitstekende online bookmakers in de markt, waarvan een aantal op deze site vermeld staan, waarbij gekeken is naar uitstraling, berouwbaarheid en dienstverlening. Speel met beleid en overschrijdt nooit het budget dat u beschikbaar maakt hiervoor. Een tip voor beginners: neem kleine inzetten op verschillende sporten, waar u een beetje kijk op hebt. Zet nooit meer in dan verantwoord is en probeer nooit verloren geld terug te winnen. Weg is weg, wacht op de volgende ronde en op nieuwe kansen. Succes en veel plezier bij de sport in dit weekend!

March 26, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.