Europees voetbal – tijd voor verrassingen?

De afgelopen week stond in het teken van de kwartfinales in de verschillende Europese bekertoernooien. Zo speelde Real Madrid tegen Tottenham Hotspur en won het met maar liefst 4-0. En dat was niet de enige grote uitslag afgelopen week. Barcelona vermorzelde, na een wat aarzelend begin, Sjachtar Donetsk en Schalke 04 gaf Internazionale met 5-2 klop. Alleen Chelsea – Manchester United leverde een ‘normale’ uitslag op, door een 0-1 overwinning van het team van Alex Ferguson. In de Europa League was het eigenlijk niet anders. Twente werd met 5-1 zoekgespeeld door Villareal, PSV kreeg een 4-1 aan de broek door Benfica en ook FC Porto won met maar liefst 5-1.
De returns in deze toernooien lijken daarom in de meeste gevallen een uitgemaakte zaak. Want maak maar eens een 5-1 achterstand goed; dat gaat je niet 1,2,3 lukken. Daarom staat deze week in het teken van de verrassingen; welk team weet alsnog zich te kwalificeren voor de halve finale en stunt door een grote achterstand ongedaan te maken? We beginnen in de Champions League. De quotering dat Tottenham met 5-0 wint, bedraagt 100.00. Je ontvangt dus 100 keer je inzet op het moment dat de club uit Londen zich alsnog weet te plaatsen voor de halve finale

Een andere wedstrijd dan: Sjachtar tegen Barcelona. Denk jij dat Sjachtar het redt om met 4-0 te winnen en zich alsnog te kwalificeren voor de halve finale? Dan ligt er een quotering van 100.00 voor je klaar. Met andere woorden: de kans dat dit gebeurt, wordt door Casino bijna nihil geacht. Ook Internazionale moet met 0-4 zien te winnen, willen ze zich kwalificeren voor de halve finale. Een vrijwel onmogelijke taak voor de titelverdediger, in de Arena Auf Schalke. Maar wel eentje die goed is voor een quotering van 75.00 en daarmee wordt dus de kans iets groter geacht dan in de andere wedstrijden in de Champions League.

Wedden op sport en wedden op verrassingen in het Europees Voetbal is niet zo eenvoudig als het lijkt; maar het kan je een behoorlijke winst opleveren wanneer een van de wedstrijden zo uitpakt als jij het van tevoren had bedacht.

April 10, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.