Feyenoord of Ajax kampioen van Nederland?

Al sinds de eerste speelronde gaat Feyenoord aan kop in de Nederlandse Eredivisie. Nu er echter nog maar een paar wedstrijden te gaan zijn is Ajax de club uit Rotterdam tot op één punt genaderd. Bovendien lijken de Amsterdammers in beter vorm te steken. In dit artikel bespreken we het resterende programma van de beide clubs. Ook kijken we naar quoteringen voor komende wedstrijden. Uiteraard staat er meer informatie over  voetbal weddenschappen onderaan dit artikel.

Ajax wacht een lastig programma

Ajax heeft op papier van beide clubs zeker het lastigste programma. Dit komt niet alleen door de wedstrijden in de Eredivisie. Ook op internationaal niveau is Ajax namelijk nog in de running voor een prijs. In het tweeluik tegen Schalke 04 in de Europa League hoopt Ajax de halve finales van dit bekertoernooi te halen. Het is echter goed mogelijk dat deze extra wedstrijden en dus extra inspanningen ten koste gaan van de prestaties in de nationale competitie. Het resterende programma in de Eredivisie is voor Ajax als volgt:

  • 16 april: Ajax – Heerenveen
  • 23 april: PSV – Ajax
  • 7 mei: Ajax – Go Ahead Eagles
  • 14 mei: Willem II – Ajax

Met name de eerste twee wedstrijden zijn uiteraard cruciaal. Heerenveen is Ajax de laatste jaren wel vaker de baas geweest in de Arena en de huidige nummer drie van de competitie, PSV, is ook niet te onderschatten.

Feyenoord vol de focus op de titel

Bij Feyenoord zijn alle ogen gericht op de eerste nationale titel sinds 1998-1999. Sinds die tijd zijn het voornamelijk Ajax en PSV die er met de schaal vandoor gingen. Na een aantal magere jaren met onder andere grote financiële problemen staat het team van Giovanni van Bronckhorst er dit hele seizoen al goed voor. Het spel is bovendien vaak heerlijk agressief en vol passie. Een valkuil kan echter de onervarenheid van de spelers zijn. De stress die het moeten winnen geeft is bij de spelers van Ajax de laatste jaren steeds aanwezig geweest, terwijl Feyenoord dit niet heeft gehad. Op papier is het programma echter iets eenvoudig, zeker aangezien er geen Europese wedstrijden voor Feyenoord zijn. Dit zijn de resterende wedstrijden van de Rotterdammers:

  • 16 april: Feyenoord – FC Utrecht
  • 23 april: Vitesse – Feyenoord
  • 7 mei: Excelsior – Feyenoord
  • 14 mei: Feyenoord – Heracles

Ook hier gaat op dat de eerste twee wedstrijden de meeste problemen kunnen opleveren. FC Utrecht is in bloedvorm en staat vierde, terwijl Vitesse als nummer vijf van de competitie ook geen koekenbakkers zijn.

Wedden op voetbal

Als je wilt wedden op voetbal is het nu natuurlijk een bijzonder spannende periode om te doen. De beide clubs maken ongeveer evenveel kans op de titel en er staan voor zowel Ajax als Feyenoord enkele krakers op het programma. De quoteringen voor de komende wedstrijden zijn als volgt :

  • Ajax – Heerenveen: 1=1,25 X=6,35 2=12,00
  • Feyenoord – Utrecht: 1:=1,44 X=4,95 2=6,90

Als je de kampioen van Nederland wilt voorspellen dan is het bovendien erg leuk om gebruik te maken van de live streams die diverse online bookmakers aanbieden. Je kunt dan de wedstrijd naar keuze live volgen en tegelijkertijd wedden op voetbal. Omdat de titelstrijd zijn hoogtepunt zal bereiken de komende weken is het zeker aan te raden om nog meer spanning erin te brengen door live te gaan wedden op voetbal. Profiteer ook vooral van de welkomstbonus die veel online casino’s jouw bieden. Zo heb je meteen een leuk bedrag om mee te gaan wedden op voetbal.

Meer over wedden op voetbal

April 15, 2017 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply