Het heilige gras bij Stan James

Al jaren is Wimbledon het belangrijkste tennistoernooi ter wereld. De beste en de grootste spelers nemen het tegen elkaar op en proberen het toernooi te winnen. Roger Federer, Rafael Nadal; allebei wonnen ze al eens. Ook dit jaar gaan deze tennissers weer proberen om historie te schrijven op het heilige gras. Inclusief de kom met aardbeien en slagroom voor de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Het enige tennistoernooi ter wereld waar je alleen in het wit mag aantreden en andere kleuren niet zijn toegestaan; het enige Grand Slam toernooi dat op de magische ondergrond gras wordt afgewerkt. Reden genoeg om bij Stan James het aanbod van weddenschappen te bekijken.

Dat aanbod van weddenschappen is genereus, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Je kunt natuurlijk vooraf al inzetten op de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Daar liggen altijd interessante mogelijkheden. Bij de mannen is Rafael Nadal de favoriet, samen met Novak Djokovic. Nadal verdedigt zijn titel en heeft een quotering van 3.25. Hetzelfde geldt voor een in bloedvorm verkerende Novak Djokovic, die dit jaar nog maar 1 wedstrijd verloor. Die wedstrijd verloor hij van Roger Federer, die een quotering van 4.50 heeft meegekregen. Engelands hoop in bange dagen, Andrew Murray, heeft een quote van 7.00, net als Juan Martin del Potro. En ook bij de vrouwen liggen er mogelijkheden.

Echter, bij de vrouwen is er niet echt sprake van een uitgesproken favoriet. Natuurlijk, er zijn grote en minder grote kanshebbers. Je kunt wedden op Serena Williams, met een quotering van 5.00. Je kunt echter ook geld inzetten op Maria Sharapova, die een quotering van 5.50 heeft. Toch is, gezien de hoge quoteringen, wel duidelijk dat ze bij Stan James niet precies weten wat de komende periode gaat brengen. Nummer 3 op deze lijst is namelijk Venus Williams, met een quotering van 9.00. De quotering van Na Li, de eerste Chinese winnares van een Grand Slam (ze won dit jaar Roland Garros) bedraagt 11.00. Caroline Wozniacki heeft een quotering van 12.00. Een winst van haar eerste Grand Slam zou dus behoorlijk wat opleveren.

Al met al zijn de mogelijkheden weer uitgebreid, inclusief live wedden op de sporten en de wedstrijden. Wat dat betreft is Stan James een zeer interessant partij!

June 19, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.