Sportweekend 27 met Nederlands wielersucces

Waarin de Tour de France mooie Nederlandse tintjes kent, Marianne Vos van zich doet spreken in Italië, de heren in Zuid Afrika aan het tennissen zijn voor volk en vaderland en er ook verder nog veel te doen valt dit weekend.

Elk sportevenement heeft een aantal kenmerken die het bijzonder maken. Wij noemen een evenement groot omdat het veel publiek trekt of tv kijkers, maar een wedstrijdje op een achterafveldje in Lutjegast is ook bijzonder. Omdat het sport is. Maar in deze rubriek kijken we natuurlijk vooral naar de grote evenementen.

Natuurlijk is de Tour de France de hoofdschotel van de komende weken. Met Johnnie Hoogerland (foto) in de bergtrui en Robert Geesink in de trui van de beste jongere, staan we er na een week aardig voor. Maar het echte werk moet nog beginnen. Op 14 juli is pas de eerste echte grote bergetappe, maar schijnt bedriegt voor wie dacht dat het tot die tijd een kwestie was van rustig aanlopen en wat massasprintjes. Elke dag kent z’n eigen hoogte- en dieptepunten, want er wordt weer flink gevallen. De winnaar van deze Tour kon wel eens de renner zijn die er in slaagt niet onderuit te gaan. De Tour is overal te volgen en zeker ook bij de NOS.

In de schaduw van de Tour rijden de dames in Italië hun Giro. En Marianne Vos houdt er lekker huis. Ze zit stevig in de roze trui en moet alleen de Britse Emma Pooley nog in haar buurt dulden op 2.32 minuten. Het gaat dus lekker daar in de laars.

Het is Davis Cup weekend en het Nederlands team reist af naar Zuid Afrika om daar te spelen voor een plaats in de Wereldgroep. In Potchefstroom won Robin Haase (foto) gisteren zijn partij tegen Rik de Voest, maar verloor Thomas Schoorel van Kevin Anderson. Het staat dus 1-1 en vandaag zal het dubbel de balans naar één van de partijen doen doorslaan.

En verder is er nog voetbal om de Copa America en het WK voor dames, er zijn volop atletiekwedstrijden, de Formule 1 (Vettel, Vettel en Vettel) doet het zondag in Groot Brittannië, er wordt gezeild en geroeid en al die evenementen kun je nog een tikje spannender maken door een klein beetje geld in te zetten op de uitkomsten. Kijk bijvoorbeeld eens bij Stan James op de site.

Sportweddenschappen zijn leuk voor wie een beetje extra spanning aan de sportbeleving wil geven. Er zijn uitstekende online bookmakers in de markt, waarvan een aantal op deze site vermeld staan, waarbij gekeken is naar uitstraling, berouwbaarheid en dienstverlening. Speel met beleid en overschrijdt nooit het budget dat u beschikbaar maakt hiervoor. Een tip voor beginners: neem kleine inzetten op verschillende sporten, waar u een beetje kijk op hebt. Zet nooit meer in dan verantwoord is en probeer nooit verloren geld terug te winnen. Weg is weg, wacht op de volgende ronde en op nieuwe kansen. Succes en veel plezier bij de sport in dit weekend!

 

 

 

 

July 9, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.