Tennisweddenschappen van Stan James

Tennisweddenschappen van Stan James
Wedden op tennis is populair. Niet alleen vanwege het grote aantal mogelijke wedstrijden waarop je in kunt zetten en waarmee je geld kunt verdienen. Nee, ook vanwege het grote aantal variabelen waarop je een weddenschap kunt plaatsen, is het mogelijk om bij tennis optimaal te profiteren van één van de grootste bijdragen aan het internet: wedden op sport en geld inzetten op tenniswedstrijden in het bijzonder. Online wedden en geld inzetten, is enorm populair en bij bookmaker Stan James is het mogelijk om ook voor de lange termijn een aantal tennisweddenschappen af te sluiten. Lees je mee?Je kunt natuurlijk geld inzetten op de grote grand slams. De eerste grand slam die binnen afzienbare tijd wordt gespeeld, is Roland Garros. Dit graveltoernooi is al jaren het domein van de nummer één van de wereld; Rafael Nadal. En ook op dit moment staat hij weer hoog op de lijst om goed te scoren bij de aankomende Open Franse tenniskampioenschappen. Met een quotering van 1.40 blijft hij andere favorieten als Roger Federer (7.00), Novak Djokovic (8.00) en Robin Söderling (15.00) ver voor. En ook outsiders als Carlos Ferrero (151.00) en Jurgen Melzer (151.00) komen niet heel erg in de buurt van de nietsontziende Spanjaard.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te wedden op Wimbledon. Deze grand slam laat eenzelfde beeld zien; Rafael Nadal heeft een quotering van 2.63 terwijl Roger Federer het hier moet doen met een quotering van 3.75.Ook Andy Murray, die tijdens de finale van de Australian Open werkelijk niets in te brengen had tegen Novak Djokovic is met een quotering van 7.00 redelijk kansrijk voor de zege op Wimbledon. Overigens zijn er weinig outsiders bij deze titelstrijd; alleen Tomas Berdych, finalist van vorig jaar, mag met een quotering van 19.00 een regelrechte outsider worden genoemd.

Wedden op tennis bij Stan James is interessant en voor iedereen toegankelijk. Het enige dat je moet doen is het openen van een account en jezelf laten registreren als speler van Stan James. Heb je dat gedaan? Dan ben je er klaar voor!

February 27, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.