Twijfel niet en wed bij Stan James op de Eredivisietopper FC Twente-PSV

Het is en blijft momenteel genieten voor de voetballiefhebber. De ene na de andere prachtwedstrijd staat op het programma de afgelopen weken, met dit weekeinde de topontmoeting tussen FC Twente en PSV. Bedenkt u zich dus geen seconde, ga naar bookmaker Stan James en wed op Eredivisie.

Kunt u zich de ontmoeting van vorig jaar tussen deze twee Nederlandse grootmachten nog herinneren? Herinnert u zich nog de invalbeurt van Bryan Ruiz, die koud in het veld een strafschop versierde voor de Tukkers en daarmee de wedstrijd openbrak? Staat het werelddoelpunt van Theo Janssen, die daarmee de topper in het voordeel van Twente besliste, nog op uw netvlies? Het competitietreffen tussen de huidige nummer twee en drie van de Eredivisie belooft, gezien het vorige duel, veel goeds. Met de succesvolle bekercampagne achter de rug (en het getankte zelfvertrouwen) kunnen de achtervolgers van AZ zich in deze confrontatie voor eventjes van elkaar ontdoen.

Voor dit duel heeft Stan James dan ook de nodige voetbalweddenschappen klaarstaan, waarop u kunt voorspellen totdat u een ons weegt. Om te beginnen met de traditionele weddenschap: thuiswinst, uitwinst of gelijkspel. Gezien het thuisvoordeel van Twente lijkt deze ploeg met een quotering van 2.38 de betere papieren te hebben ten opzichte van PSV (2.80). Voorspelt u een remise dan levert u dat 3.50 keer de inleg op. Ook niet verkeerd, toch?

Daarnaast kunt u bij deze bookmaker ook natuurlijk online wedden op de uitslag. Gokken op voetbal blijft een aparte discipline. De voetbalvoorspelling 1-1 lijkt de meeste kans van slagen te hebben met een quotering van 6.00. Bent u echter niet zo behouden en neemt u liever gedurfde voorspellingen dan kunt u natuurlijk ook voor een spektakelstuk/doelpuntenfestijn zoals 4-3 (81.00) gaan.

Voor de waaghalzen en gevorderden onder ons heeft Stan James ook nog de voetbalweddenschap ‘wie het eerst scoort’ klaarstaan. In dit geval levert een voorspelling op PSV (2.05) u meer op dan gokken op FC Twente (1.87).

Er staat u dit weekeinde dus weer een prachtaffiche met mooie voetbalweddenschappen te wachten bij Stan James. Wedden op de Eredivisie krijgt hierdoor een compleet andere dimensie. Het maakt het ‘spelletje’ voor u interessanter, aantrekkelijker en bovenal plezieriger.

October 28, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.