Volg met Stan James de Formule 1 op de voet!

Het circus dat Formule 1 heet, geeft dit weekeinde tijdens de Grote Prijs van Italië (dertiende race van het seizoen) voor het laatst een show weg op Europese bodem. Het legendarische circuit in Monza is het strijdtoneel en voor een aantal coureurs tevens de laatste kans om zich nog in de titelstrijd te mengen met de momenteel ongenaakbare leider Sebastian Vettel. Bookmaker Stan James houdt alle weddenschappen nauwkeurig in de gaten en geeft je de kans om te wedden op de Formule 1.

Voor de Duitse titelhouder Vettel is deze sportwedstrijd van historische waarde. Op 14 september 2008 reed hij in een memorabele regenrace in zijn Scuderia Toro Rosso naar een historische overwinning. Het was niet alleen zijn eerste, maar ook die van het Italiaanse zusterteam van Red Bull. De grote broer uit Oostenrijk keek toentertijd met de nodige jaloezie naar de ceremonie protocollaire, waar Vettel namens Toro Rosso de champagne rijkelijk liet vloeien. Het opende de ogen van Red Bull en prompt reed Vettel in 2009 voor deze renstal. De rest van het verhaal is bekend, met de wereldtitel van vorig jaar als hoogtepunt.

Ook dit seizoen heeft hij de wereldtitel in de koningsklasse van de autosport voor het oprapen. Met nog zeven races te gaan heeft hij een voorsprong van 92 punten op nummer twee Mark Webber en 102 punten op Fernando Alonso. Met een overwinning op Monza zou de Duitser de concurrentie voorlopig knock-out kunnen slaan. Wie op Stan James de weddenschap durft aan te gaan dat Vettel ook deze race op zijn naam schrijft, ziet zijn inzet 3.25 keer verdubbelen.

Wie echter even nadenkt en de ingrediënten ‘Italië’, ‘Monza’ en ‘Formule 1’ op een rijtje zet, ziet maar één ding voor zich: de grote Ferrari-mania. Het is het thuisland/de thuisbasis van de Italiaanse renstal en daar worden goede resultaten verwacht door de Ferraristi. De winnaar van vorig jaar, Fernando Alonso, staat dan ook goed gequoteerd (3.75) bij Stan James en zit Vettel dicht op de hielen, net zoals de Brit Lewis Hamilton (4.00). Wie van verrassingen houdt en durft te gokken bij de Formule 1, kan natuurlijk ook op Rubens Barrichello (751.00) tippen. De Braziliaanse coureur, die nu voor Williams rijdt, won in 2009 met zijn Brawn GP. Waarom zou hij dit kunstje niet kunnen herhalen?

En om nog een spannende Formule 1-voorspelling van Stan James uit de kast te trekken: wie zet in Monza de snelste ronde op zijn naam? De favoriet Webber (4.00), Hamilton (4.33), Alonso (4.50) of toch Vettel (4.50)?

Volg je gevoel en zet in op Stan James!

September 9, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.