Wedden op Roland Garros

Gravel. De favoriete ondergrond van de Spanjaarden, Zuid-Amerikanen en van de tennis held Roger Federer. De mannentennissers zijn begonnen met het zogenaamde gravelseizoen; het deel van de tenniskalender dat in het teken staat van het spelen van het uiteindelijke hoofdtoernooi van Roland Garros. Roland Garros is het Grand Slam dat behoort tot dit afzonderlijke seizoen en het kan rustig omschreven worden als het mooiste Grand Slam na Wimbledon. Vaak is het zo dat mensen uitblinken op vrijwel alle ondergronden, maar dat er op Roland Garros geen resultaten worden geboekt.

Winnaar French Open 2015

Dat gold ook voor Roger Federer, die jaar in jaar uit in Parijs werd geklopt door de Spanjaard Rafael Nadal. Laatstgenoemde kan met een gerust hart de beste gravelspeler ooit genoemd worden. Ook vorige jaar nam er een super spannende finale tussen Stan Wawrinka en Novak Djokovic waarbij Wawrinka er met de titel vandoor ging.

Wat brengt 2016 in Roland Garos?

gokken op roland garrosDe verwachting is dat Djokovic enorm erop gebrand is om dit jaar de titel te veroveren . Daarom is hij bij Bookmaker dan ook de favoriet voor de eindzege in Roland Garros. Met een quotering van 1.50 doet deze tennisser goed mee in de strijd om de mooie winsten, die ook altijd bij een dergelijk toernooi hoort. Een overwinning van Any  Murray en het wedden hierop, levert je een quotering van 4.20 op. Nog steeds een mooie winst tegen een goede kans. Doen er ook nog andere spelers mee waarop je kunt wedden? Jazeker! Wat dacht je van het jonge Oostenrijkse tallet Dominic Thiem? Met een quotering van 20.00 levert hij je een grote winst op.

Live Wedden op Tennis

live wedden op roland garrosWedden op Roland Garros, het mooiste graveltoernooi van het seizoen, kan dus zonder problemen b. Ook Live wedden op tennis is beschikbaar; kijk dus regelmatig op de website van Sport voor meer informatie!

May 30, 2016 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply