Wel of geen Safety Car? Stan James geeft advies

Na maar liefst vier races op ‘vreemde’ bodem keert het Formule 1-circus dit weekeinde weer terug op het vertrouwde Europese grondgebied, om precies te zijn op het Circuit de Catalunya in Barcelona voor de Grote Prijs van Spanje. Een race die niet echt tot de verbeelding spreekt, omdat de coureurs het parkoers als de binnenkant van hun broekzak kennen vanwege de tienduizenden testkilometers in de winter en inhalen zeer moeilijk, zo niet onmogelijk is. Desondanks is het toch misschien aardig om een kijkje te nemen bij Stan James om online te wedden op Formule 1 weddenschappen. Bij deze bookmaker kunt u namelijk ook op geheel originele weddenschappen voorspellingen doen.

Wie terugdenkt aan de afgelopen editie van deze race krijgt weer medelijden met Fernando Alonso. De thuisrijder reed met zijn Ferrari op een vijfde plek, maar kon niet voorkomen dat hij op een ronde werd gezet door de latere winnaar Sebastian Vettel. Een zeer pijnlijk moment voor de Spaanse oud-wereldkampioen. En wie naar de rode bolide van dit seizoen kijkt, mag concluderen dat Alonso wellicht wederom op een ronde gezet gaat worden. Het Italiaanse team put echter voldoende moed uit de driedaagse test in Mugello. Daar deed de in Oviedo geboren coureur weer van zich spreken en noteerde hij snelle rondetijden. Voor een overwinning lijkt het nog te vroeg. Daarvoor hebben de Red Bulls, McLarens, Lotus’ en Mercedes’ gewoonweg veel te veel racepace.

Het enige wat Ferrari kan helpen zondag 13 mei is een knotsgekke race met veel incidenten, waardoor de Safety Car vaak moet worden ingezet om iedereen bij elkaar te houden. Tactisch gezien blijft Alonso een van de meest slimme coureurs. Het is dan ook aardig om bij Stan James niet online te wedden op Formule 1 uitslagen, – wie er met de eindzege vandoor gaat – maar proberen om een juiste voorspelling uit te brengen op het mogelijk inzetten van de Safety Car. Geheel tegen de normale verhoudingen in denkt deze bookmaker dat de ‘veiligheidsauto’ minimaal één keer moet worden ingezet: 1.73. Gaat u echter uit van een ‘schone’ race, zonder interruptie van de Safety Car, krijgt u 2.88 keer de inzet terug.

P.S.: De huidige Safety Car-tussenstand is twee tegen twee. Veel succes met het wedden op Formule 1 Grand Prix.

May 11, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.