De grote competities – preseason weddenschappen!

Bij veel bookmakers is voetbal de dominante sport. Door de massale aandacht in de pers, de vele liefhebbers en de enorme exposure op TV, is dit ook niet zo vreemd. Er zijn zo ongelooflijk veel mogelijkheden om te wedden op deze sport, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Casino hebben ze daar een oplossing voor bedacht. Zeker op het moment dat de competities net zijn afgerond, kan deze oplossing perspectief bieden voor iedereen die gewoon achterover wil leunen en wil genieten van de mogelijkheden om een jaar lang naar voetbal te kijken en te weten dat er geld staat op de mogelijke winnaar van de competitie.

Want daar hebben we het hier over; een preseason weddenschap op de kampioen van het land waar je de weddenschap wilt gaan plaatsen. Zo kun je in Duitsland alvast wedden op de mogelijke kampioen van 2012. Na het verrassende seizoen 2010/2011, waarin Bayern Munchen nat ging en maar net aan derde werd en Borussia Dortmund de soevereine kampioen, is het de vraag hoe de Zuid-Duitsers zich gaan herstellen. Deze voetbalgrootmacht, volgend jaar ook gastheer van de Champions League finale, heeft een quote van 1.62. Dortmund, de huidige kampioen, moet het doen met een quotering van 5.75.

Leverkussen heeft een quotering van 12.00, terwijl Schalke 04 het moet doen met 15.00. Hamburger SV, ooit een Nederlandse kolonie, heeft een quotering van 25.00. Dezelfde weddenschappen zijn ook al beschikbaar voor de Premier League, waarvan Manchester United in mei de winnaar werd. Omdat de verschillende teams nog heel hard bezig zijn de selecties voor het komende jaar rond te krijgen, kan er moeilijk gesteld worden dat al vast duidelijk is welke van de teams de absolute favoriet is. Toch heeft Manchester United een lichte voorsprong op Chelsea (2.90) tegen 3.60. Daarna volgt Manchester City (5.00) en op de vierde plek vinden we Arsenal met een quotering van 8.50.

Liverpool heeft een quotering van 12.00. Daarna volgt een groot gat naar Tottenham Hotspur met een quotering van 60.00. Door te wedden op deze titanen, kun je met veel plezier naar het nieuwe seizoen in de Premier League uitkijken!

June 26, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.