De laatste dagen van de Tour de France

De laatste dagen van de Tour de France Met nog slechts een paar dagen voor de boeg in de Tour de France 2016 zijn er nog maar weinig zaken definitief beslist. De gele trui hangt nu dan wel om de schouders van de topfavoriet Chris Froome, maar de voorsprong op de achtervolgers is nog niet groot genoeg om van een zekere overwinning te spreken. Met name de Nederlander Bauke Mollema oogt erg sterk en zou zomaar op het podium kunnen eindigen in Parijs. De andere topfavoriet voor de eindzege, Nairo Quintana, valt tot nu toe lichtelijk tegen, maar met nog een paar zware bergetappes kan er uiteraard nog van alles gebeuren. In dit stuk kun je meer lezen over de favorieten voor de diverse truien en de prestaties van de Nederlanders. Uiteraard kun je hier je tips uithalen om te gebruiken als je wilt gaan wedden op wielrennen.

Gele trui

Met een voorsprong van minder dan twee minuten op Bauke Mollema is Chris Froome, de titelverdediger, nog zeker niet veilig. In de Pyreneeën liet de Groninger namelijk al zien bergop met de besten mee te kunnen en hij wist in de tijdrit veel van zijn concurrenten op achterstand te rijden. Andere gevaarlijke outsiders voor de eindoverwinning zijn Porte, Quintana, Yates en Bardet. Toch lijken al deze renners tot nu toe niet echt een bedreiging te vormen. Eén keer materiaalpech of een kleine val kunnen echter alles overhoop gooien. Ook de aankomende klimtijdrit kan voor grote verschillen zorgen.

Groene trui en witte trui

De laatste dagen van de Tour de France Met drie ritzeges, legio top 10-noteringen en vele gewonnen tussensprints heeft Peter Sagan zich alweer verzekerd van de groene trui. Zeker nu zijn gevaarlijkste concurrent Cavendish naar huis is kan de trui de Slowaak niet meer ontgaan. De witte trui hangt al vrijwel sinds het begin van deze Tour de France om de schouders van Adam Yates. Hij is echter wel erg jong en onervaren en maakt een steeds minder solide indruk. De komende bergetappes zouden zomaar eens een duikeling in het klassement kunnen betekenen. De Zuid-Afrikaan Meintjes is de enige concurrent die echt in de buurt staat en zou dus de trui over kunnen nemen.

Bolletjestrui

De Pool Majka heeft de bollentrui stevig om de schouders op dit moment. Dankzij de ietwat vreemde puntentelling op dit gebied, namelijk dubbele punten bij een aankomst bergop, kan dit echter snel veranderen. Er zijn in de Alpenetappes nog veel bergpunten te verdienen dus ook mannen als De Gendt, Navarro en Pauwels kunnen een gooi doen naar de bollentrui. Een ander mogelijk scenario is dat een van de klassementsmannen deze trui uiteindelijk mee naar huis zal nemen omdat zij voor de etappeoverwinningen gaan vechten. Hier zijn dus nog erg veel veranderingen mogelijk!

De Nederlanders

De laatste dagen van de Tour de France De eerder al genoemde Bauke Mollema is dit jaar beter dan ooit. Het behouden van een podiumplek is zeker reëel, terwijl ook het winnen van de Tour niet uitgesloten lijkt. Alles hangt van de Alpen af en hoe hij hier doorheen komt. Een andere opvallende Nederlander is Tom Dumoulin die maar liefst twee etappes wist te winnen. De tijdrit was misschien geen verrassing aangezien het zijn specialiteit is, maar de bergrit naar Andorra die hij wist te winnen was spectaculair. Verder rijden de meeste Nederlanders een kleurloze tour, met Stef Clement als positieve uitzondering. Zijn aanvalsdrang heeft nog niks concreets opgeleverd maar hij laat wel zien dat hij er is en goede benen heeft. Misschien kan hij deze lijn in de Alpen doortrekken en alsnog een etappe pakken.

 

Wedden op de Tour de France

Natuurlijk kun je nog steeds geld inzetten op de Tour de France. Bij de bookmakers is dit zowel vooraf als ook live mogelijk. Een account aanmaken is hier eenvoudig en bovendien zijn er leuke welkomstbonussen te verdienen. Als je er voor kiest om te gaan wedden is het belangrijk om de vorm van de renners in de gaten te houden. Als iemand één dag in de aanval gaat, dan moet diegene vaak de volgende dag de tol betalen. Hetzelfde gaat op voor de klassementsrenners. Zie je dat iemand op donderdag niet met de besten mee kan, dan kan het goed zijn dat hij een duik maakt en iemand anders zijn plek inneemt. Kijk dus zoveel mogelijk naar de etappes en hou de verschillende renners in de gaten.

Live wedden op wielrennen geeft je erg veel opties om geld in te zetten. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en door de handige livestream die je er bij kan krijgen is het makkelijk om alles te volgen. Kies voor deze optie als je het echt spannend wil maken. Je kan natuurlijk ook voor de etappe inzetten op diverse zaken en ook de eind overwinnaars van de diverse truien kun je voorspellen. Zoek de beste quoteringen en maak zo kans op leuke bedragen!

 

July 20, 2016 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply