Ga naar Stan James en wed online op het eerste (dart)toernooi van 2012!

Hoewel we officieel nog in het jaar 2011 zitten, is momenteel al het eerste toernooi van 2012 bezig. In de Britse hoofdstad Londen strijden ’s werelds beste darters in het Alexandra Palace op het PDC Worlds Championship (15 december tot en met 2 januari) om de felbegeerde officieuze wereldtitel. Met vier van de zes Nederlanders in competitie is de hoop op een vaderlands succesje nog steeds aanwezig en is het voor u dus des te aantrekkelijker om naar bookmaker Stan James te gaan en online te wedden op het PDC World Darts Championship.

U zult zich aan het begin van deze week ongetwijfeld een hoedje zijn geschrokken. De vaandeldrager van het Nederlandse darten, Raymond van Barneveld, ging in de eerste ronde keihard onderuit tegen nobody James Richardson (3-0) en mocht zijn koffers alweer inpakken. Een ontluisterende prestatie van de toernooiwinnaar van 2007. Mocht u uw voorspelling volledig hebben afgestemd op Van Barneveld bent u bedrogen uitkomen. Maar wees niet getreurd, want bij Stan James kunt u opnieuw wedden op twee aanlokkelijke dartweddenschappen.

Zo kunt u bijvoorbeeld online wedden op de eindoverwinnaar. Toeval of niet, maar de torenhoge favorieten staan ook bij deze bookmaker er het beste voor. Levende legende Phil Taylor (dertienvoudig winnaar), die vorig jaar pijnlijk onderuit ging in de kwartfinale, mag met een quotering van 1.80 absoluut niet klagen. Beseft u zich wel dat deze voorspelling het minste geld oplevert uiteindelijk. Hoewel titelverdediger Adrian Lewis (8.00) en verliezend finalist Gary Anderson (8.50) op gepaste afstand volgen, levert online wedden op deze outsiders wel meer op.

Wilt u echter geen voorspellingen doen op deze buitenlandse dartkanonnen, maar al uw geld zetten op een Nederlands succes? Dat kan! Met een dartvoorspelling op Co Stompé (81.00), Michael van Gerwen (91.00), Jelle Klaasen en/of Vincent van der Voort (beiden 101.00) kunt u een prachtige slag slaan.

Tenslotte kunt u ook bij Stan James ook nog een fiftyfifty-weddenschap aangaan. Weet een darter het voor elkaar te krijgen om te eindigen met een 170-checkout? ‘Ja’ levert u maar 1.20 keer de inzet op, ‘nee’ maar liefst 4.00. En dan te bedenken dat de darter met de hoogste finish in dit geval zelfs twaalfduizend euro opstrijkt. Een voorspelling met een dubbel gevoel, waarin gokken op darten het meest voor de hand liggende lijkt.

Wees dus niet terughoudend zo vlak voor de kerstdagen, maar ga naar Stan James en wed online op het PDC World Darts Championship; het eerste (dart)toernooi van 2012!

December 22, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.