Neem bij Stan James een voorschot op de Italiaanse kraker AC Milaan-Juventus

In de Serie A breekt dit weekeinde het moment van de waarheid aan. Met de confrontatie tussen AC Milaan en Juventus staan de lijstaanvoerders van de Italiaanse competitie lijnrecht tegenover elkaar en kan één van de ploegen een gevoelige tik uitdelen aan de concurrent. U kunt daar met uw voetbalvoorspellingen alvast een voorschot op nemen door online te wedden op de voetbalweddenschappen van bookmaker Stan James.

Oude tijden lijken herboren in Milaan. Waar in de jaren negentig Marco van Basten en Ruud Gullit namens Nederland de dienst uitmaakten in het San Siro is de Rossoneri na enige jaren nu wederom getint met bepalende spelers van onze eigen bodem: Clarence Seedorf, Mark van Bommel en Urby Emanuelson. Het heeft de club bepaald geen windeieren gelegd. Onder meer vanwege deze drie Nederlandse impulsen – inclusief het ijzersterke aanvalstrio Zlatan Ibrahimovic, Robinho en Alexandre Pato – staan de Milanezen weer bovenaan de ranglijst, met het vernieuwde Juventus kort erachter.

Volgens Stan James is het vrij duidelijk; AC Milaan is de grootste kanshebber. Online wedden op een thuisoverwinning levert u 2.20 maal de inzet op, terwijl het voorspellen van een uitwinst van de Oude Dame u 3.40 keer de inleg opbrengt.

Naast deze traditionele voetbalweddenschappen kunt u bij Stan James ook voorspellingen wagen op andere weddenschappen. Zo is het onder meer mogelijk om bij deze bookmaker online te wedden op wie het eerste doelpunt scoort. Natuurlijk een belangrijk onderdeel in het voetbal, maar des te meer in de Serie A, waar meer nadruk wordt gelegd op verdedigen en tegenhouden dan attractief spel. En ook bij deze voetbalweddenschap zit AC Milaan op rozen: indien u uw voetbalvoorspelling op deze club afstemt, krijgt u 1.80 keer de inleg terug. Online wedden op een eerste goal van Juventus’ conto is echter aanlokkelijker, gezien de quotering van 2.25.

Tenslotte kunt u bij Stan James ook nog de correcte score voorspellen. Voor het gemak nemen we de klassieke Italiaanse uitslagen 1-0, 0-0 en 0-1 als voorbeeld. De ‘armste’ voetbalvoorspelling blijkt uiteindelijk 1-0 voor AC Milaan te zijn (6.50), gevolgd door een 0-1 voor Juventus (8.50). Het voorspellen van een doelpuntloos gelijkspel is uiteindelijk de ‘rijkste’.

En zo ziet u dus maar weer dat de verschillen in de Serie A gering zijn. Gokken op voetbal heeft absoluut geen nut. Neem de Italiaanse voetbalweddenschappen van Stan James daarom ook altijd uiterst serieus, want alleen dan maakt u een kans.

 

February 23, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.