Wacht niet en wed bij Stan James alvast op de Eredivisie van het darten

Met een spetterend WK heeft de Professional Darts Corporation begin januari de toon gezet voor een uitmuntend dartjaar. Wat moet dat dan wel niet over twee weken, donderdag 9 februari, worden wanneer de acht ‘beste’ darters aan de McCoy’s Crisps Premier League Darts 2012 – Eredivisie van het darten – beginnen? Voor degenen die niet kunnen wachten om hun voorspellingen nu al uit te brengen, biedt bookmaker Stan James uitkomst met prachtige dartweddenschappen.

Zet acht goede darters in een poule, laat ze tweemaal tegen elkaar spelen en tel aan het einde van de rit de punten op. De vier best geklasseerde spelers maken daarna in de halve finales en uiteindelijk finale uit wie zich tot de winnaar van deze Premier League mag kronen. Een simpel, maar o zo geniaal concept.

Naast de gebruikelijke Britse darters Phil Taylor, Adrian Lewis, James Wade, Gary Anderson, Andy Hamilton, Kevin Painter en de Australiër Simon Whitlock is ook de Nederlander Raymond van Barneveld van de partij. Hij staat er bij deze bookmaker echter niet florissant voor. Online wedden op een eindoverwinning voor Barney wordt dan ook afgeraden, tenzij u er wel van houdt om te gokken op darten. Indien u toch een titel voor Van Barneveld wilt voorspellen, kunt u maar liefst 17.00 keer uw inzet terugverdienen. Daarmee doet de darter, die op basis van een wildcard mee mag doen, onder meer onder voor favoriet Taylor (2.75), Lewis (5.00), Anderson (5.00), Wade (8.00) en Whitlock (9.00). Alleen wedden op Hamilton of Painter (beiden 26.00) levert u meer op.

Daarentegen is het voor u misschien aantrekkelijker om dartvoorspellingen te wagen op die andere dartweddenschappen van Stan James. Zo kunt u onder andere online wedden op de rode lantaarndrager van het stel. Met een quotering van 3.75 staat Van Barneveld achter Painter (3.25) en Hamilton (3.50) jammer genoeg op een derde plek, maar is de kans wel aannemelijker dat u uw centen terugverdient met uw dartvoorspelling.

Tenslotte kunt u bij deze bookmaker ook nog een 9 dart finish voorspellen. De kans op succes is fiftyfifty, maar dat geldt ook voor de kans op falen. Voor de dartromanticus die zijn voorspelling ongetwijfeld op ‘ja’ zal afstemmen, staat er een quotering van 2.25 tegenover. Voor de realist die weet hoe ontzettend moeilijk het is en ‘nee’ zal wedden, ligt er een ‘vergoeding’ van 1.57 keer de inleg uiteindelijk klaar.

Begint het nu nog meer te kriebelen bij u? Wacht dan geen seconde, breng een bezoekje aan Stan James en wed online op (één van de) de dartweddenschappen! Misschien is uw dartvoorspelling over ongeveer drie maanden wel goud waard. Wie weet!

January 27, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.