Zoek bij Stan James heil met uw Eredivisievoorspelling

Het begint onderhand een cliché te worden, maar ook dit weekeinde staat er weer een topper in de Nederlandse competitie op het programma. Wat wil je ook met deze ongekende titelstrijd, waarin de top-6 binnen vijf punten van elkaar staat. Ajax-PSV is ditmaal de wedstrijd van de week waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Wilt u naast het kijken ook nog enkele voetbalvoorspellingen uitbrengen? Dan is bookmaker Stan James met zijn talrijke voetbalweddenschappen uw redding, waardoor u met een gerust hart online kunt gaan wedden op Eredivisie.

Het zal ongetwijfeld een spannende pot worden. Wie had dat iets meer dan één week gedacht? PSV lag met de inmiddels ontslagen trainer Fred Rutten op sterven, maar is onder begeleiding van Ernest Faber en Philip Cocu weer kerngezond verklaard. Ajax is daarentegen weer begonnen aan zijn traditionele eindsprint en wint de ene na de andere pot.

Wie bij Stan James dan ook wilt wedden op de voetbalweddenschap ‘thuiswinst, uitwinst of gelijkspel’ krijgt dan ook een harde dobber. Hoewel Ajax (2.15) lichtelijk favoriet is, is het voorspellen van een Eindhovense uitzege (3.25) ook niet onwaarschijnlijk. Wilt u liever neutraal blijven en uw voorspelling afstemmen op een remise? Dan krijgt u bij een goede uitkomst 3.60 keer de inzet terug.

Naast deze traditionele voetbalvoorspelling kunt u bij Stan James ook een voorspelling uitbrengen wie er het eerst aan scoren toekomt. Fiftyfifty is de kans, dus gokken op voetbal is bij deze toegestaan. Ook in deze zijn de Amsterdammers de grootste kanshebber met een quotering van 1.73. Voor degenen die al hun voorspellingen op PSV willen doen: dan kunt u bij deze weddenschap met uw voorspelling 2.15 keer de inleg terugverdienen. Zoals u kunt zien, zijn de verschillen enorm klein. Dat maakt het wedden op Eredivisie tot een grote uitdaging.

Voor de waaghalzen onder ons heeft Stan James uiteraard ook wat bijzonders in petto. Wat zou wedden op voetbal namelijk nou niet zijn zonder het voorspellen van de ‘correcte score’. Eén van de, zo niet, lastige voetbalweddenschap die bestaat. Gezien de uitslagen in het voetbalcircus dat Eredivisie heet, is alles mogelijk. Daarom: doe eens gek en voorspel een 5-1 of 1-5 zege! Het is denkbaar in de Nederlandse competitie, dus waarom niet? U ziet, indien u gelijk heeft, een schitterende pot en krijgt ook nog een 101.00 keer de inleg terug. Wat wilt u nog meer?!

March 23, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.